Open Tuinen Podium Uitgeest – 9 juli 2023

Op 9 juli 2023 spelen we op het Open Tuinen Podium Uitgeest. Locatie en tijden zullen we op een later moment op deze website publiceren.

Op zondag 9 juli 2023 zal voor de tweede keer het Open Tuinen Podium in Uitgeest worden georganiseerd. Daarmee trekt het populaire Open Podium, zoals dat al jaren met succes door De Zwaan Cultureel in Dorpshuis De Zwaan wordt georganiseerd, de tuinen in. Muzikanten met verschillende achtergrond en muziekstijlen gaan spelen tussen 13.00 en 17.00 uur in tuinen verspreid over Uitgeest. Vanaf 17.30 uur zal er een afterparty op een nog nader te bepalen locatie worden georganiseerd, waar artiesten en publiek kunnen samenkomen om na te praten en na te genieten. Dit evenement in Uitgeest moet groeien tot een jaarlijkse traditie onder het motto "Houd Uitgeest Gezellig!".