Persbericht: Lente: het nieuwe liedje van de band Hike in the Forest

De Heemskerse band Hike in the Forest brengt precies op 21 maart hun nieuwste single "Lente" uit.  

“Het liedje is een ode aan dit prachtige jaargetijde: iedereen gaat weer naar buiten, genietend van de ontluikende natuur en de liefde die de lente brengt,” aldus zanger/gitarist Willem Visser. Hij schreef het liedje en heeft dit samen met de bandleden Martin van Zijl (zang/gitaar), Silvia Martijn (bas) en Dimitry Vink (percussie) opgenomen in de muziekstudio van Willem’s broer Marten Fisher. 

Videoclip in de bollenvelden
In de videoclip, gemaakt door Gabe en Kitty van der Zwaag van Z-media, zie je de band omringt door miljoenen tulpen in de prachtige bloeiende bloembollenvelden van Noordwijkerhout*.

Oorwurmliedje
“Nog wel een waarschuwing voor de luisteraar: we krijgen veel reacties dat dit een oorwurmliedje is: het kruipt in je hoofd en je krijgt het er niet meer uit”, aldus Willem.

De single is vanaf 21 maart beschikbaar op Spotify en YouTube en is te vinden op de website: www.hikeintheforest.nl. Daarnaast zendt RTV Heemskerk en OSU Uitgeest de clip uit op haar regionale TV zenders.

Voor meer informatie/ beeldmateriaal en links kun je contact opnemen met Willem Visser - 06-45066554 of per e-mail: willem@willemvisser.com

* de videoclip is opgenomen in april vorig jaar en percussionist Dimitry is hierin niet te zien, want hij maakte toen nog geen deel uit van de band. Hij heeft wel meegespeeld in dit liedje.